Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2009. június 6., szombat

Jeles nap

Ma duplán jeles nap van nálunk. a legfontosabb, hogy lánykámnak ma van a névnapja. Kapott egy cserepes gerberát, mert imádja a növényeket, és most ő szeretne "kertészkedni". Már van egy cserép margarétája, amik ugyam még csak éppen-hogy kibújtak, de nagyon szeretgeti őket.



A másik igen fontos dolog az életünkben, hogy Marcsa helyett ismét lesz mosógépünk. Szegény Marcsa már nagyon öreg volt-15 éves-és több baja is volt. Pár éve a szárítója már tönkrement, de most egy hónapja már nem centrifugázott, majd már nem is öblített. Félelmetes, hogy az ember mennyire hozzászokik, hogy gépesítve van. Még az a szerencs, hogy Anyuék közel laknak, így át tudtam vinni hozzá a szennyest, persze ez is eléggé macerás volt. Hétfőn fogják hozni a kis drágámat. Még nem tudom, hogy mi lesz a neve, de nagyon várom már, hogy velünk legyen. Azt hiszem egy hétig egyfolytában csak mosni fogok. :-) Mondjuk van mit, két gyerek és egy tisztaságmániás férj melett. Kimondottan úgy választottuk, hogy be lehessen állítani mikorra legyen kész a mosás, így reggel beteszem a ruhákat, délután pedig kiteregetek. Hát nem szuper?



Cinella

1 megjegyzés:

judit.6 írta...

szép kis ketyere lesz ez.
Tökéletesen egyetértek. Totál rászoktunk a gépesítésre. Nekem a mosogatógépem haldoklott pár hete. (felgyógyult, mert a lekére beszéltünk, hogy lejárt a garanciája, meg most vacakul állunk, ne tegye már ezt...) 3 napig kézzel mosogattam, mártír fejjel... :)
lánykádnak boldog névnapot, s jó kertészkedést. :)
remélem anyukád s a Mamikád jobban vannak. S felgyógyultak a műtétből illetve az "ágyróllesésből".
a szolgáltatók meg.... áh... egy hónapja hívtak az inviteltől, hogy menjünk vissza 4gigásról 8 gigás internetre. 10 rongy, csak egy 1-ssel több. s lebeszélhető. Azóta haldoklik a netem, tiszta mesebelivé vált, s az agyamra megy... :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: