Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2009. július 5., vasárnap

Fűszernövényes rr és más apróságok



Elkészültem Rzoé mentájával. 2 napomba tellett. Most olyan gyorsan ment, nem tudom miért. Egyik nap megcsináltam a növényt, a másik nap pedig a kontúrt. Nagyon szerettem ezzel az anyaggal dolgozni. majd megtudakolom Zoétól, hogy mi a neve. Magát a növényt is nagyon szeretem. Menta, hhmmmmmm! Pláne ebben a nagy melegben. :-) Limonádé citomkarikával és friss mentalevéllel. Na jó abbahagyom.

Háttérben a kukacvirágaim láthatóak. Alapjáraton az erkélyen laknak, de ma a drágaszágom lefestette a korlátot fehérre és lerakta a hozzá illő linóleumot is. Így az a hatalmas (40 lábméretű) erkélyem is csodaszép lett!



A másik nagyon fontos dolog pedig az, hogy hosszas vívódás után Cintia csütörtökön kiszedte az eslő tejfogát. Az alsó metsző tejfogainak hosszú gyökere van, abból 1-et a fogorvosomnak 2 nap alatt sikerült kihúznia. A doki szupertürelmes, rendes és megértő volt, mégsem boldogultunk. Ezért nem is értem, hogy Cini miért csinált iszonyat hisztiket, ha a fogáról volt szó. Az a foginca (ez a tisztességes neve), amit most Ő szedett ki, már csak hajszálon függött, és még mindég nem engedte, hogy hozzányúljunk. Miután magának megoldotta, rájött, hogy "jé anyának tényleg igaza volt, ez nem is fájt!" felkiáltással fel kelett hívom az összes családtagot. Persze fogincát este a párna alá tette, hogy a Fogtündértől kapjon valamit. Így jött ki magától ez első fog. Az alsó metszőből a másik még bent van, nem tudom mikor lesz kint, de mögötte már a maradandó is megjött. :-( Ebből fogszabályzó lesz.
A képeken a kész erkélyem és Cini Hópihével. Ezen jól látszik, hogy hiányzik a foginca. Szerintem gyerek ennyire büszke még arra nem volt, hogy hiányzik a foga. Ha azt mondom neki, hogy "fogatlan bábi vagy!", akkor azt dícséretnek veszi. Legalább Őt ezzel csúfolni nem lehet! :-)
Cinella

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: