Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2010. március 16., kedd

Szegény ember lányát még az ág is húzza

Nem elég, hogy csütörtökön számvitel írásbeli vizsgán fogok részt venni, brrrrrrr, de még a kezem sem tudom használni. Az úgy történt, hogy szombaton délelőtt egy rossz mozdulat miatt a jobb kezemmel nem tudok fogni. A csuklóm, és az alkarom szépen meg is dagadt, és kőkemény lett. Elkezdtem Fastum géllel kezelgetni magam. szombaton és vasárnap a ceruzát se tudtam megtartani, így maradt a szóbeli felkészülés. Hétfőn már legalább tudtam írni egy kicsit. Ma pedig már befásliztam, mert muszáj készülnöm a vizsgára. Próbálom kímélni a kezem, mert a dolgozat 5 órás lesz. Legalább akkor bírjam végig.

A hétvégén semmilyen házimunkát nem tudtam elvégezni, most itt áll a vasalni való hegyekben. Főzni meg úgy főztem, hogy diktáltam Karcsinak mit csináljon. Ja és takarítani is Ő takarított. Ezt a kis rövid bejegyzést is már 45 perce írom, mert meg-meg állok. :-(


Cinella

5 megjegyzés:

Szegusz írta...

Szegény! Jobbulást!!!
Egy kalappal a vizsgához...:)

Rika írta...

Jobbulást kívánok én is! Csütörtökig kíméld magad, pihentesd a karod. Jókora nagy kalappal...........a vizsgához. Annak idején három gyerek mellet és az önbizalom hiány miatt nem mertem belevágni a mérlegképes könyvelőibe, pedig a középfokú költségvetési szakon kitűnő eredménnyel végeztem. Most viszont már a nyugdíj kérdése jobban érdekel.
Mégegyszer mindent bele! Hidd el megéri!

latinka írta...

Gyógyulj meg hamar! A vizsga ezek után már csak jó lehet:))

Unknown írta...

Húúú, pont számvitel?? Ahhoz tényleg egy batár nagy kalappal. Gondolok RÁD. Én a bokacsontomra dobtam egy 15 kilós tömör műanyag oszlopot. még péntek délelőtt. A mai napig tenyérnyi lila folt. De már nem nagyon fáj, csak ha vlaamelyik gyerekem ráugrik. :) Én jegeltem.

Cinella írta...

Köszönöm a drukkokat! A vizsgán túl vagyok, eredmény csak 1 hét múlva. Kezem javulgat a gipsz alatt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: