Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2010. március 29., hétfő

Vendégségben voltunk!

Tegnap vendégségben voltunk Ritánál. Már régebben megbeszéltünk, hogy találkozunk, ennek az előzménye az volt, hogy megláttam a bloggján egy csodaszép táskát. E-mail-ben megkérdeztem, hogy varrna-e nekem is egy olyat, és Ő igent mondott. Viszont nem pénzt kért, hanem cserébe varrós dolgokat, mint cérna, anyag, gomb zippek. Én nagy örömmel belevetettem magam ezek beszerzésébe, mert tudtam, hogy szép táskám lesz cserébe érte. Ezt a cserét bonyolítottuk le egy családlátogatással összekötve tegnap délután. A táskához még egy szép papírzsepi tartót is kaptam ajándékba. Még ott átpakoltam az új gyönyörűségembe, és azóta is büszkén feszítek az utcán. Ilyen táska tuti nem sétál szembe velem! :-)
Rita unokája Sofi hasonló korú és habitusú, mint az én Cintia lánykám. Jól meg is értették egymást, pedig Sofi nem beszél magyarul, Cini meg nem beszél németül. Bár Cintia a suliban második éve tanulja a nyelvet, de az azért a társalgási szinttől is messze van. Mi nagyon jól éreztük magunkat, remélem Ritáék sem csalódtak.
Cinella

1 megjegyzés:

Rita írta...

Már hogy csalodtam volna???? Remélem lesz még a két kis ördögfiokának alkalma a házban körbe-körbe rohangálni :-))))
Jön a jo idö, ki is mehetnek majd a kertbe, nem kell félni hogy megfáznak. Van már homokozo meg hinta is, a nyuszi hozta :-))) Tervben van még egy csuszda, akkor aztán tényleg saját kis játszoterünk lesz!!! Ugyhogy szeretettel meghivunk Titeket (ismét) egy kis kerti tobzodásra :-)))) Tel számomat tudod :-)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: