Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2009. november 8., vasárnap

:-(

Így jár a kezdő, amatőr varrólányka. Ma nekiálltam, hogy megvarrom a zsákokat. Egyet elkészítettem teljesen, hogy lássam/lássuk, hogy milyen is lesz. Ezek után nekiláttam, hogy első körben beszegem az anyagokat. Annó anyutól láttam, hogy nem kell mindíg elvágni a cérnát és újra kezdeni a következő darabnál, hanem lehet egymás után. Na én ezt csináltam, és sajna a cérna nem lett elég. Konkrétan elfogyott. :-( Mivel ugye én egy abszolute kezdő vagyok, meg aztán fogalmam sincs, hogy mennyit vesz fel egy ilyen dolog, így nem is gondoskodtam utánpótlásról. Most aztán itt ülök cérnátlanul, szomorúan. Pedig annyira, de annyira meg akartam csinálni ma a zsákocskákat, hogy egész éjjel álmomban ezeket varrtam. Mondjuk akkor sem sikerült befejezni. Lehet, hogy ez volt az oka???? Azért mutatok egy képet az egyetlen elkészült darabról.
Cinella

4 megjegyzés:

Dóri írta...

Aranyos lett. :) Hát bizony cérnából nem árt a sok. Érdemes beszerezni az alapszínekből sokat és nem a 100méteresből, hanem inkább 500méteresből, mert az olcsóbb is és tényleg nem fogy el olyan hamar.
Ez ismerős... :) mikor én elkezdtem varrni (kicsit több, mint egy éve), akkor alig bírtam aludni. Egész éjjel varrtam vagy álmomban vagy ébren.:) Azon filóztam, hogy mit hová hajtok be, szegek, vágok, milyen szélesen stb.
Még most is szokott lenni, de már nem olyan intenzíven, mint akkor.

judit.6 írta...

Oh, hát ez azért nem tragédia. Időd is van még bőven. Nagyon szép anyagot választottál.
nézz be hozzám. díjam van neked.

evikusz írta...

Nagyon jól néz ki ez a kis zsákocska!

Ne légy szomi! Majd veszel cérnát és folytatod! :)

Ez az álmodban is ezt varrtad dolog ismerős :D
Én a horgolással jártam így... annyira a fejemben volt, hogy kénytelen voltam hajnali kettő felé felkelni és horgolni egyet :D

Cinella írta...

Köszönöm Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok! Azóta szereztem már be cérnát, és megfogadtam Dóri tanácsát jó nagyot vettem! :-)
Judit köszönöm a díjat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: