Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. április 10., vasárnap

Már nekem is van.....

... húsvéti ajtókoszorúm, és szívecskés díszem. Holnap viszem be a munkahelyemre mindet, hogy feldíszítsük az irodánkat, húsvétra. Még szeretnék csibéket, és tojásokat varrni, de azok maradnak jövő hét végére. Miért nem áll 3 napból a hétvége -minimum?!? A koszorú nagyon tetszik, és nem csak a színei miatt, bár az sem elhanyagolható. Viszont nagyon megszenvedtem vele. Mire megtömtem azokat a kis hurkácskákat azt hittem leszakad a csuklóm. A szíveket meg már régebben varrtam, csak most fejeztem be. Még nagyon kezdetlegesek, és a hibájukat is jól látom, de most nem volt sem időm, sem energiám másikat csinálni. A következő talán jobban fog sikerülni.
Kérlek mondjátok el nekem, hogy Ti hogyan csináljátok, hogy annyi mindent tudtok készíteni egy nap alatt. Nekem nagyon nem megy. Hétköznapokon meg aztán egyáltalán nincs időm semmire. Hímezni is csak este 8-tól tudok, amikor Cinus elküldtem már aludni. Szóval Ti hogy csináljátok??????

Ezt a virág alakú medvehagymás pogácsát pedig még tegnap sütöttük Cinussal. Receptet Limara oldalán találtam. Sajnos az én pogácsám egyáltalán nem lett olyan szép, mint Limaráé, és valószínűleg olyan puha sem. Anyu szerint döglött lehetett az élesztő, szerintem pedig velem van a baj. Még azért nem adom fel, hogy egyszer sikerülni fog ehető pogit sütnöm.

Cinella

4 megjegyzés:

Aranka írta...

Egy nap alatt, akkor tudok sok mindent csinálni, ha korábban kelek és úgy érzem sok energiám van, és ezt gyorsan kihasználom. Egyébként nekem bármiből, ha az elsőt készítem tovább tart, mint a többi.

Cinella írta...

Aranka nagyon köszönöm! Sajnos én hiába kelek korán, mivel 7-től már dolgozom és van, hogy fél6 mire hazaérünk a csajszival. Így alkotásra leginkább a hétvégék maradnak, az meg nem sok. :-(

Marianna írta...

Te dolgozol,családot látsz el,gyermeket nevelsz!Szerintem azok készítenek sokmindent egy nap, akiknek a hobbijuk a munkájuk.
Csodaszép dolgokat készítesz, ne legyél elkeseredve! :)

Cinella írta...

Mariann! Nagyon köszönöm, Te mindig bearanyozod a napjaimat! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: