Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. április 21., csütörtök

Kannás rr - Katharosz kendője

Pár napja már készen vagyok a kannás rr-em következő darabjával, viszont fényképezni csak tegnap tudtam. Ennek sajnos az az oka, hogy átrohant rajtunk egy "könnyed fogyókúrás" vírus. Én nyitottam a sort még vasárnap este, majd tegnap Cinus, és úgy néz ki férjúram sem ússza meg. Na, de félre a rossz dolgokkal.
A kannáknak még mindég szerelmese vagyok, és ez az anyag sem volt ellenségem. Haladós kis minta, és a végeredmény is szép lett. Remélem a kendő tulajdonosának is tetszeni fog!


Most, hogy itthon vagyok nagyüzemben nekiálltam koszorúkat gyártani. Igazából a kolléganőimnek szerettem volna húsvétra kis meglepetésnek.
 Két dologra jöttem rá míg alkottam:
 -ha nem betegszem le tuti nem lett volna időm megcsinálni a koszorúkat
 -így viszont nem fogják megkapni.
Hát ilyen az én formám. Ez a koszorú pedig a lánykámnak készült. Az Ő kérése volt, hogy ebből az anyagból legyen és csak ebből, ne pedig 3 különbözőből. Azt hiszem igaza van. :-)

Cinella

2 megjegyzés:

margom írta...

Nagyon szép lett a kanna én is szeretem varrogatni. A koszorú is nagyon szép, valaha én is készítettem ilyeneket, nagyon mutatós tud lenni.
Az én kannám is majdnem kész lett csak fonalhiányom akadt és mivel én is beteg vagyok ezért a beszerzés is elmaradt.

Cinó Anyci írta...

Hát sajnálom, hogy betegek vagytok! Ezek szerint a hétvégét elhalasztjuk, egyszer csakra :). De ne bánkódj, mert nekem sem lett volna jó, mert olyan lassú csiga vagyok, hogy ha húsvétozni szeretnénk, jobb, ha nem megyek sehova, hanem itthon maradok sonkát főzni, meg sütni. De mindenképpen jobbulást kívánok, és további jó alkotást! Férjednek meg jobbulást :)! Puszi Barátnéd Csiga-Edi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: