Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2010. július 8., csütörtök

Sikerült!!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, nagy hasznát vettem!  Kezemben a bizonyítványom, és nagyon, de nagyon boldog vagyok!!! Persze voltak pillanatok, napok amikor legszívesebben feladtam volna az egészet, és nem tanulok, mert a fejem majd szét robbant, meg elegem volt, meg ki voltam borulva. Ilyenkor az én drága párom mindig tovább tessékelt az úton, így részben neki is köszönhetem, hogy ma mérlegképes könyvelőként fekszem le aludni.
A bizonyítványoban két jegy szerepel:
-szakmai elmélet: 5
-szakmai gyakorlat: 3
Ez a bizonyítvány jobb lett mint amire számítottam, ezért duplán is boldog vagyok. Jól meg is ünnepeltem magam. Még ott bizonyítvány osztás után az "osztálytársaimmal" Beültünk "kocsmázni" kicsit, kiengedni a gőzt. Meg is beszéltük, hogy időnként összejövünk dumcsizni. Majd bementem Anyuhoz a munkahelyére és elcsábítottam onnan. Elmentünk kettesbe a Mamut-ba. Itt vettem magamnak egy fülbevalót (szép csillogós) és 2 könyvet. Végre büntetlenül azt olvashatok, amit csak akarok, és annyit kreatívkodom, hogy csak na! Hímzek, varrok, szalvétázom. Az utóbbi időben ugyanis csak a tételeimet hordtam magammal.
Ja és, ha a játékomra szeretnél jelentkezni, ma éjfélig még megteheted!!!!!!!


Cinella

10 megjegyzés:

latinka írta...

Gratulálok,ez igazán szép teljesítmény,meg is érdemelted a könyveket meg a többit:))

Rita írta...

Gratulálok Neked!!!! Isten hozott köztünk!!!!

H. Mária írta...

Gratulálok! Én is így jártam (kivéve a kocsmázást), mikor a diplomámat megkaptam tavaly. :)

Emese írta...

Gratulálok !!!!

N. Adri írta...

Gratulálok! Most már pihenj és kreatívkodj sokat! :-)

Csandi írta...

Gratulálok!

Kozi írta...

Gratulálok! Jó olvasást! Milyen könyveket vettél?

Unknown írta...

Gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy, nagyon szép teljesítmény. Mivel jópár felsőfokú marhaságon túl vagyok, így van mire alapoznom a dolgot, hogy a mérlegképes könyvelői vizsga, simán veri az egyetemi záróvizsgát, nekem az gyaloggalopp volt a mérlegképeshez képest. Szóval büszke lehetsz magadra, hogy ilyen szép bizonyítványt szereztél egy igen nehéz vizsgán-képzésen.
Jöhet az édes, s jól megérdemelt pihenés. Ne felejtsd el, hogy anyukád ajándékát sem vásároltad még le nálunk. (legalábbis emlékeim szerint. :) Szóval lesz mivel kreatívkodni.

Kála írta...

Gratulálok! Vizsga után lenni annyira jóóóóó :-)

Kryx írta...

Gratulálok az eredményekhez! Most már csak hímezni kell! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: