Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2009. augusztus 16., vasárnap

Könyves játék

Judit6 Játékra hívott. Köszönet érte!
A szabály a következő :
Fogd a könyvet , amit éppen olvasol.
Nyisd ki a 161.oldalon és másold be a blogodba az 5. mondatot.
Add tovább a játékot 5 embernek.

Hát az én könyvem nem lesz túl érdekes, mivel sajnos tanulnom kell, ezért másra időm nem marad csak erre a könyvre. :-( Pedig szívem szerint egészen mást olvasnék. Szóval az én könyvem:
Számvitel-elemzés I.
az 5. mondat pedig így hangzik: " A megfizetett lízingdíj két részből tevődik össze (törlesztő részletből és kamatból) a törlesztő részlet elszámolása: T448 pénzügyi lízing miatti kötelezettségek-K384 elszámolási betétszámla, a kamat elszámolása T 872 fizetendő kamatok, kamatjellegű ráfordítások-K384 Elszámolási betétszámla.
Ugye most nagyon sajnáltok!!!!!!!!!!
Akiknek továbbadom:Csibe, Zsuzsa, Rain, Ildib, Szarvasmici

Cinella

6 megjegyzés:

judit.6 írta...

Szilvi! Hát én nagyon. :( wáááá, ez horror. Tudom min mész át. :( De mint a többit ezt is magasan a léc felett fogod átugrani. :) Mindent bele.

csibe írta...

Jaj, Cinella, ez beteg :)) Bocsánat, természetesen nagyon sajnállak... :) De ahogy ismerlek, nem lesz gond ezzel sem! :) Köszönöm a meghívást, fogok játszani!

Zsuzsa írta...

Húha!!! Köszi a meghívást, de most vallanom kell! Könyvet nagyon régen olvastam, illetve én is hasonlóan hozzád, inkább szakkönyvekkel barátkozom, most szeptemberig viszont tuti nem tanulok, talán újság olvasásig eljutok, de könyv.... hát nem tudom. Ha csinálhatok olyat, akkor azzal nevezek be, amit a férjem olvasott nyaralás alatt, mondjuk ő is csak ilyenkor olvas. :( (pirulós smile)

Ildibildi írta...

Köszönöm a játékot! Válaszoltam. :-)

És igen, nagyon sajnállak az olvasnivalód miatt!

Rain írta...

köszi a játékot, válaszoltam, és nagyon sajnállak.. Remélem már túlrágtad magad rajta..

Cinella írta...

Köszönöm, hogy játszottatok velem. Sajnos a könyvön még nem rágtam át magam, és az a legrosszabb benne, hogy még van 2 ugyanolyan vastag, mint amivel most próbálkozom. :-(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: