Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2009. augusztus 9., vasárnap

Kiállítás + szerzemények


Mivel szombat dél óta gyerektelen házaspár vagyun, így kihasználtuk az időt Karcsival és elmentün ma a Camponába és megnéztünk a keresztszemes kiállítást! Ez nem volt egyszerű, mivel Budapest másik végén van, mint ahogy mi lakunk.H BKV-val megyünk 3x kell átszállni és legalább másfél óra az út. Ezért elhatároztuk, hogy a Déli pályaudvarról vonattal megyünk. Ezzel még nem is lett volna baj, de a vonat 20 perces késéssel indult el. Ezzel az erővel a csak a BKV is ugyanennyi lett volna időben. Már kezdem megszokni, hogy velünk mindég kell valaminek történni. :-)

A kiállítás igényesen meg volt oldva. Szívből gratulálok mindenkinek! Gyönyörű képeket, terítőket és egyéb alkotást láttunk. Mondtam is Karcsinak, hogy mikor leszek én ilyen ügyes?! Szerinte már most is az vagyok, de hát ő ugye részrehajló. Tetszett az az álvány, ahol gyerekek művei voltak. Kedvet is kaptam, hogy lánykámat megtanítsam végre hímezni. Már több alkalommal mondta, hogy mutassam meg neki, hogy hogyan kell hímezni. Eddig nem találtam olyan mintát, ami kezdőknek jó lett volna. Most viszont bementünk az Évába és találtam egy helyes macit. Az anyag szép nagy lyukakkal van megáldva, és van benne egy tű is. Ha készen van a kép, akkor fel lehet akasztani. Remélem tetszeni fog neki. Megmutatni neki majd csak 1 hét múlva tudom, mert, akkor jön haza a papától. A másik szerzeményem egy egyiptomi kis képecske. Szilveszter szereti nagyon ezt a témát. Már kérte tőlem több alkalommal, hogy csináljak neki egy ilyen képet, vagy párnát. Még nem tudom mi lesz, de a minta és a fonalak már megvannak. Az anyag biztosan nem az lesz, ami a készletben van, mert az nagyon nem tetszik. A harmadik szerzeményem egy igazi hímzős olló. Természetesen rózsaszín. Erre igazából Karcsi beszélt rá, mondván, ha már ennyit hímezgetek, akkor legyen egy igazi ollóm is. :-)

Miután jól bevásároltunk, elmentünk mozizni egyet. Megnéztük a Harry Potter és a Félvér herceg-et. Hát mit mondjak, könyvben ezerszer jobb. Ha nem kéne azt a fránya számvitel tankönyvemet olvasnom (tanulni kéne, de az nehéz), akkor most megint kiolvasnám a könyvet. Ja mozi! Mindíg elfelejtem, hogy ezekben a hiper szuper csodamozikban rettentő hideg van a légkondi miatt. A két és fél órát én szó szerint végigreszkettem. :-)
Cinella

2 megjegyzés:

Móni írta...

Szépeket szerzeményeztél! :) A Harry Potterrel én is ugyanígy jártam, mint te. Könyvben ezerszer jobb. Mivel nekem nem kellett tanulnom, ezért én a folytatását olvastam el. Remélem, ezt nem fogják elszúrni. :) Ja, és én is fáztam! :))))

Cinella írta...

Én általában így vagyok a könyvekkel és a filmekkel. Szerintem sokkal jobb olvasni, mert akkor a saját fantáziádra van bízva, nem a film rendezőjére. A mozikban meg igazán osztogathatnának pulcsika, vagy nem kéne ennyire hűteni. :-(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: