Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2012. október 22., hétfő

Gyertyatartók

Ma alkottam egy kicsit. Kipróbáltam, hogy hogyan nézne ki az üveg tálka, ha kicsinosítom,és ráteszek egy gyertyát. Nekem tetszik a végeredmény. Már ki is találtam, hogy lánykám iskolájában a Luca napi vásárra ezzel is fogok készülni. Szépen becsomagolom őket egy kis celofánba. Szerintem nagyon szép ajándék lehetne, amit mondjuk egy kisiskolás ad Anyukájának, Nagymamájának. Szerintetek?
Egyenlőre 3 fajtát csináltam, nem volt több tálkám. az egyik rózsás, a másik kettő téli mintával. Az érdekessége a két utóbbinak, hogy szórtam rájuk egy kis csillámport is. A fényképen nem látszik, de élőben jól mutat rajta, olyan karácsonyos lett.
 
Cinella

6 megjegyzés:

Rita írta...

Szerintem klassz ötlet! Már jó régen kaptam Batorba Csillától egy ugyan ilyen tálkát madaras díszítéssel és nagyon a szívemhez nőtt mert rengeteg mindenre használható, nem csak gyertyatartónak: kekszestálka, gombostűtartó, de akár őszi asztaldísznek is szép ha pár makkot, gesztenyét vagy apró, szép őszi leveleket tesünk bele.

batorba írta...

Szio! Rita beelözött a kommentel.:-))) Jó, hogy felraktad a blogodra a képet...mert eszembe jutatta, hogy nekem is vannak ilyen övegtálkáim, és az üvünéniknek már meg is van, hogy mi lesz a karácsonyi ajándék.:-)))

Nagyon szépek lettek!!! Látom rizspapirt használtál, honnan tudod beszerezni?? A Hobbymüvésznél volt régebben nagyon jó árban...de most már ott is elég "jó" ára lett.:-(

Kivánok neked nagyon szép napot!

batorba írta...

Az elirásokért elnézést, de a billentyűzetem néha nem akarja, amit én...:-)))

Cinella írta...

Köszönöm Lányok! :-)
Tényleg, mennyi mindenre lehet még használni.
Csilla, nem rizspapírt használtam, hanem szalvétát. Én neten szoktam nézelődni, de nem tudom jó árnak számít-e. Viszont sima nem mintás rizspapírt nem találok sehol. :-(

Kismaccs írta...

Látod, csak belejöttél a repesztésbe. :)) Szépek!
Nézzek egyszínű rizspapírt?

ancsapancsa írta...

Szép lett! Luca napi vásáron biztosan sikere lesz. ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: