Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2012. augusztus 3., péntek

Hörcsögölés

Nem szoktam ilyesmit csinálni, mert nem vagyok egy felelőtlenül költekező (van aki szerint kimondottan smucig lennék), szóval most kissé elszállt velem a ló. Akarom mondani a vásárlás. Van ugyanis egy cég, akiknek van egy katalógusuk, amit múlt héten Karcsi hazahozott. Na ebből a katalógusból sikerült jó pár dolgot "összehörcsögölnöm". És ez most szó szerint értendő. Történt az, hogy kinyitottam a katalógust és a következő történt: hú ilyet is akarok, háááá ilyen is kell, azta de tuti, stb.... A lényeg, hogy aug 1-től élt a dolog, és én jól be is jelöltem azuramnak, miket hozzon. Szegény szerintem azóta is átkozza magát, amiért hazahozta azt a "katalógusszörnyet".
Lett nekem egy táska készítő szettem. Kifordítható táskát lehet varrni belőle. Benne van az anyag, a szabásminta és egy varrási leírás. Beszereztem egy tűkészletet, ami tartalmaz 1 db mágneses "tűpárnát" hímzőtűket, stoppolótűket, varrótűket, gombostűkészletet, varrógéptűk, és egy bontótűt. Ezenkívül textilszalagokat, szám szerint 5 db. Ja és el ne felejtsem minden rózsaszínben utazik.
 Persze nem bírtam, hogy nekem ne legyen ilyen csudiszép szintén rózsaszín ruhacsipesz tartóm, hozzá illő ruhacsipeszekkel. A csipeszek szép nagyok, masszívak, ugyanakkor puhák.
Nos ezek az én új szerzeményeim. Még szerencse, hogy a következő katalógus, ami bár színében lila, szintén a kedvencem nem találtam olyat amit nagyon be kéne hörcsögölni. Így a lelkiismeretem és pénztárcám kissé fellélegezhet!

Cinella

4 megjegyzés:

Csandi írta...

Én mindig úgy megyek a boltba, hogy nem veszek most semmit, aztán nem győzöm haza cipelni a semmit , ami még ráadásul nagyon drága semmi is szokott lenni :)

Móni írta...

De jó dolgokat hörcsögöltél! :D

Névtelen írta...

Jaj nekem ez valami csoda újság lehet!Minden amit vásároltál-csodás-szerintem ne sajnáld hogy néha kinyitod a pánztárcád,hiszen örömöt szereztél magadnak!És az jó:-)

Cinella írta...

Csandi! Ez tetszett!!!! :-)
Köszi Móni!
Emőke, nem csoda újság, bár ebben tényleg sok-sok szuper dolog volt, és a rózsaszín az uralkodó szín benne.Ja és tényleg örömöm volt benne!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: