Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. augusztus 14., vasárnap

Kenyeres kosár és ajándék

Ma ismét sikerült  egy kis időt szakítanom az alkotásra. Pár napja készen lettem egy sok cicás xszemes képpel. Egy volt kolléganőmnek készítettem. Nem akartam a szokásos képet, ezért varrtam neki keretet és bújtatókat. Még szerzek hozzá egy fa rudat a két végén egy-egy gömbbel. Ezt még fehérrel le akarom festeni, és erre felfűzni a cicákokat. Remélem tetszeni fog a leendő tulajdonosnak.

És elkészítettem életem első kenyereskosarát is. Nem olyan bonyolult, mint először gondoltam, de még mindég küzdöm azzal a problémával, hogy nem elég merev az oldala, pedig van benne bélés. Ha van ötletetek, kérlek írjátok meg Nekem.

Cinella

7 megjegyzés:

Ányi írta...

A macsekok jópofák!
Hm a bélés nem tudom, milyen, vasalható közbélés? Ebből van vastagabb és vékonyabb is, én még csak a vékonyabbat próbáltam, de határozottan állítom, hogy csodákat művel :)

Cinó Anyci írta...

Én esetleg kartonlapos merevítéssel próbálkoznék, bár az a mosásnál gond lehet. legalábbis gépbe nem tehetnéd, az biztos. Az jutott még eszembe, hogy van itthon az ingnyakhoz merevítő spray, vagy a legközelebbinél belülre az anyagra rávasalható vetekszet tenni, mert az is merevít. Esetleg drótozni a tetjén körbe. De szerintem így is tökéletes :D. Kérek szépen egyet, ha lesz időd, természetesen az anyagköltségét, és a munkadíjat én állom :). Tehát ez egy komoly megrendelés :). Puszi

Juhizs írta...

Kedves Cinella!
A Népszínház utcában (2 percre a Blahától) van egy kimondottan szivacsbolt.
Méretre is vágnak szivacsot, ha jól tudom :-)

Cinella írta...

Köszönöm a segítségeket!

Rita írta...

a liedl-ben kapható fehér vlies felmosórongy nagyon jó erre a célra, és mosható is.

erikastyle írta...

Szia! Én megvasalom így mikor már készen van a mű, óvatosan, finoman, nem nagy "lángon", és figyeld meg más tartása lesz! :))))Szia! Erika

Cinella írta...

Rita, sajnos Lidl nem jön szembe, pedig az a felmosórongy nagyon népszerű, már többen ajánlották.
Vettem szivacsot, azzal is készítettem, de azt már el is ajándékoztam!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: