Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. július 2., szombat

Ma végre volt időm alkotni!

Készítettem néhány apróságot, és kevésbé apróságot. Legalábbis nekem nem volt apróság. Mind ajándék lesz.
Elsőként mutatom a levendula illatú kis szütyőket. Cintia "rendelte őket a család számára. Az apropó pedig az, hogy a múlt hét végén Tihanyban voltunk a levendulafesztiválon. Itt szedtünk 1-1 csokor levendulát, amit itthon leszedtünk a száráról és egész héten szárítottuk a virágokat. Isteni illatuk van. Nos ezek a virágok vannak a kis zsákokban. Sajnos nem csak levendulák, mert annyit nem szedtünk. Az a kis csokor pedig ami a zsákok előtt van az saját termés. Erkélyemen nevelgettem, és szedtem.




A következő képen egy recepfüzet látható. Első ilyen munkám. Gondoltam varrok egy füzetnek borítót, mintha becsomagolnám. Még szerencse, hogy van két iskolás gyerekem, volt időm gyakorolni a füzetborítást. Tettem bele egy kis bélést is, hogy puhább legyen. Cinusnak nagyon tetszik, alig akarta visszaadni. Meg kellett ígérnem, hogy a suliba a majd pár füzetét bekötöm így. A füzetbe majd beírom az egyik kedvenc receptemet is, és így fogom elküldeni annak akit megajándékozok vele. 



A harmadik képen pedig egy textilkép látható a közepén látható rózsa mintáját Manka oldalán találtam. Köszönet érte! Itt kombináltam egy kicsit a foltvarrást az xszemessel.  Ez a kép is utazik majd a receptfüzettel együtt új tulajdonosához. Ki lesz az ajándékozott? Akit Latinka játékán nekem sorsoltak. Egyenlőre még nem árulom el, de remélem örülni fog az ajándékaimnak.




Cinella

3 megjegyzés:

Aranka írta...

Szépek az xszemesek. Gyere játszani te is mik voltak gyermekkorod kedvenc ételei.

F.Gina írta...

Biztosan örülni fog, nagyon szépek !

Cinella írta...

Köszönöm! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: