Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. július 28., csütörtök

Caris kannája+csokibonbonok



Elkészültem a kannás rr-em következő darabjával, Cariséval. Még mindég szeretem a kannákat hímezni, bár vannak amelyek megizzasztanak. Na jó ez a kanna nem az volt. :-) Az az igazság, hogy a 70%-a már kész volt 2 hete is, de mivel Gale, aki utánam jön a sorban kérte, hogy ne küldjem, ezért félretettem kicsit. Viszont a határidő, az határidő. Legalább én tartsam be, aki az rr-t indította, ezért tegnap befejeztem. Ma már csak "aláírnom" kellett. Hétfőn már biztosan mehet a következő állomásra!

Jelentkeztem Juditnál a csokibonbonos SAL-ba. Ennek az a lényege, hogy mindenki kihímzi ugyanazt a mintát magának, viszont a saját tempójában halad. Nincs határidő, nem kell a kendőket küldözgetni. Nem tudom mikor leszek kész vele, de nagyon tetszik a minta és végre beszereztem hozzá mindent, és ma le is fényképeztem a nagy csapatot. Amint lesz egy kis időm rögtön bele is fogok!
Cinella

3 megjegyzés:

margom írta...

Ez a kanna is szép, mint mindegyik. Én is úgy gondolom, hogy hétfőn küldöm Neked a következőt. A cím az ugyanaz marad?
A csokik nagyon imádni valók, de elég nehéz, sok a félöltés és a kontúr a szélén hajjaj!!! Lassan haladok vele.

Ja és köszi, hogy meghirdetted a játékot.

Cinó Anyci írta...

Én ilyen szépet nem tudok mint Ti, nem is lenne türelmem! Nagyon ügyik vagytok, és imádom nézni a munkáitokat! Sok szabadidőt kívánok, mert akkor én is csemegézhetek a feltett képekből :). Puszi

Cinella írta...

Köszi Nektek!
Edi, Te meg eszméletlenül jól tudsz masszírozni! Hiányzik is már. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: