Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2011. június 23., csütörtök

Szerzeményeim




Azt hiszem elért engem is a varrónők "betegsége", pedig nem is tartom magam varrónőnek, sőt még csak varrogatónak sem. Inkább csak próbálkozom. Na szóval anyagfelhalmozó lettem. Nem tudok bemenni méterárú boltba úgy, hogy ne vegyek legalább 2-3 félét, sőt továbbmegyek már más városba sem tudok úgy elmenni, hogy ne keressek egy boltot, ahol csak nézelődöm. Na ez a nézelődés átmegy vásárlásba. Legutóbb például Százhalombattára kellett mennem hivatalos ügyben, és természetesen keresnem kellett boltot, ahol jól be is vásároltam, igaz csak módjával, mert velem volt a párom is és bár nem szól semmit egy idő után úgy mosolygott rám mint ahogy egy elmeháborodottra szoktak. :-) Nem csak anyagokat vásároltam, hanem szalagokat is, meg szalvétákat, festéket, dobozokat. Majd miután hazajöttünk még bekeveredtünk az egyik bevásárlóközpontba, ahol felfedeztem magamnak egy boltot. Na itt tettem fel az i-re a pontot Kaptam Tőlem egy csodaszép órát. Úgy is kellett egy az új konyhámba. A probléma csak az, hogy ugye a panelba nem egyszerű egy szöget bevarázsolni. Pár napig csak oda lesz támasztva egy tálcához.
Cinella

5 megjegyzés:

Vera írta...

Ne aggodj, van igy más is... nem vagy egyedül....

xJuDesign írta...

Üdv a klubban:)))

Kaoka írta...

Ez már jelent valamit. :-D Én sem vagyok tökéletes ilyen téren, csak helyem nincs már pakolászni. Jó kellék halmozást és varrogatást kívánok. :-)

Cinella írta...

Köszönöm a szívélyes fogadtatást! :-) Most már csak varrnom kéne megtanulnom.

batorba írta...

Én ugyanezt csinálom, amit te.:-))Éppen a napokban rendezgettem az anyagaimat....azt hiszem jó sokáig varrhatnék vásárlás nélkül...de nem tudom megállni, ha már benn vagyok egy boltban. Ha mást nem csak 30 cm....de veszek.:-)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: