Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2010. október 7., csütörtök

Ajándékot kaptam....

..... Tiffany-Anditól, mert játszottam vele, és nyertem. Mégpedig ezt a csodálatosan szép mécsestartót! Még nem volt szívem meggyújtani benne a gyertyát, majd advent első vasárnapján. A virágot pedig akkor kaptam Tőle, amikor átadtam neki személyesen az Ajándéklánc keretén belül készített ajándékom. Így aztán nem csak adtam, hanem kaptam is! Andi köszönöm mindkettőt!



...... Csibétől pedig ezt a rengeteg mindent kaptam, mert jelentkeztem nála PIF játékra. Van benne egy xszemes papírzsepi tartó (rózsaszín és csillogó gyöngyök vannak rá varrva), egy mobildíszt (szintén rózsaszín és csillog), egy Pinkeep Blackwork Kit-et. Sok bloggon láttam már pinkeep-et, csodáltam őket, és én is szerettem volna egyet, de nagyon! Csibe köszönöm mindegyiket!
Cinella

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Meg kérdezhetem mi az a pinkeep és hogyan kéll az megcsinálni? Gratulálok az ajándékokhozz! :)

Cinella írta...

Erika!
Próbáltam lefordítani, de úgy nem volt értelmes szó. Külön a pin-átszúr, átbök, a keep-tart. Ez tulajdonképpen egy kis képecske. Elkészíteni úgy kell, hogy meghímzem a mintát, majd összeállítani a hátulját, bele a közbélést, végül a szallagot körbe, tükkel rögzíteni.

csibe írta...

A "pin" gombostűt is jelent (vagyis azokat a szép nagyfejű tűket), szóval egész konkrétan tűtartónak mondanám - el tudom képzelni, hogy régen ez is volt a funkciójuk ezeknek a szépségeknek, ma szerintem már inkább csak dísznek készítik őket.

csibe írta...

És itt is szívesen, örülök, hogy örülsz :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: