Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2009. szeptember 16., szerda

Ismeri valaki?


Varrógépet szeretnénk vásárolni, de nagyon bizonytalan vagyok. Igazság szerint én nem vagyok ennek nagy tudója. Mondhatni egyáltalán nem értek hozzá. Anyu viszont eredeti szakmáját tekintve varrónő, ezért vele voltunk ma gépeket nézni. A boltban a Janome márkát ajánlotta az eladó, és ezen belül pedig anyu pénztárcája alapján (tőle kapnám szülinapomra) a 2041 Harmony-t néztük ki. Szerinte sok minden rajta van, amire szükségem lehet. Amiben a segítségeteket kérném az, az, hogy erről a márkáról még sosem hallottam, ezért kérném a véleményeteket. Ismeri valaki? Tudtok erről a márkáról valamit? Segítségeket előre is köszönöm!
Ebben a boltban jártunk:
varrógépcentrum

Cinella

2 megjegyzés:

Mici írta...

Magát a márkát nem ismerem, de nálunk is nyomják. Igazából nem tudom miért. Ha jól emlékszem, ez egy igen kicsi gép. Na ezt mérlegeld mindenképp. Mert az jó, hogy nem terpeszkedik el az asztalodon, de kérdés, hogy mekkora anyagokat akarsz majd alatta forgatni.
A külön cikk-cakk talp engem kicsit megrémített. Ha minden alkalommal cserélgetni kell a talpat is, ha változtatsz az öltésen, akkor az kicsit macerás. A 17 varróprogramból 3-at fogsz használni, a többi érdekes lesz amikor először kipróbálod, de teljesen alkalmatlan mindenre.
Nem tudom, hogy érdemes-e ilyen gépet venni ennyi pénzért, ugyanis ha egy kicsit megtoldod, vagy megkérsz valakit, hogy járuljon hozzá a szülinapodhoz, akkor egy sokkal nagyobb tudású géped is lehet. Bár kétségtelen, hogy ez a full mechanikus varrógép nem fog elektronikusan tönkremenni, hiszen az nincs benne.
A körforgós hurokfogó talán jobb.
És legyen tele fémalkatrészekkel, ez nagyon fontos!!!
Egyébként meg az a fontos, hogy neked tetsszen. Ha van rá lehetőség próbáld ki a boltban, hogy kezedre áll-e. Ne ugorj bele azonnal, nézelődj egy kicsit!
Én a Pfaffokat ajánlom Neked. Álom velük varrni precízek,és praktikusak. És az áruk is elérhető.
Jó válogatást!

Cinella írta...

Mici, nagyon köszönöm a segítségedet! Mindenféleképpen nézelődünk még. Sajnos az anyagiak nagyon korlátozottak (már ez is töbszörösen összedobott keret). A Pfaff márkáról már hallottam. Remélem meg fogom találni álmaim varrógépét, ami kibír majd egy nagyon kezdő varrólánykát. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: