tag:blogger.com,1999:blog-3116648502376784326.post12073721026589078..comments2022-11-11T14:24:25.743+01:00Comments on Cinella apróságai: Eper lekvár, dzsem receptet keresek!Cinellahttp://www.blogger.com/profile/01203386902008065334noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3116648502376784326.post-26458751493093476852011-06-04T09:58:31.034+02:002011-06-04T09:58:31.034+02:00Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítségeket! :-)
Ed...Sziasztok!<br /><br />Nagyon köszönöm a segítségeket! :-)<br />Edina hívni foglak!Cinellahttps://www.blogger.com/profile/04655522924457996689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3116648502376784326.post-53252155884588193542011-06-01T07:45:40.072+02:002011-06-01T07:45:40.072+02:00Drága Barátnőm! :)
Hívjál fel, és elmondom :), de...Drága Barátnőm! :)<br /><br />Hívjál fel, és elmondom :), de át is jöhetsz megkóstolni :)! Pusza EdinaCinó Anycihttps://www.blogger.com/profile/07194402749028676157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3116648502376784326.post-20444258822294983522011-05-31T18:30:52.948+02:002011-05-31T18:30:52.948+02:00http://tucsokbogar.blogspot.com/2011/05/bodzas-epe...http://tucsokbogar.blogspot.com/2011/05/bodzas-eperlekvar.html<br /><br />Remélem tudtam segíteni.:)Napsugárkisasszonyhttps://www.blogger.com/profile/03042980732349113476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3116648502376784326.post-58252913443389419102011-05-31T18:19:03.728+02:002011-05-31T18:19:03.728+02:00Cinella mondhatom teljes siker! Elkészült az első ...Cinella mondhatom teljes siker! Elkészült az első tartósítószer mentes és majdnem teljesen cukor nélküli eper dzsemem, ami nem csak egészséges, hanem nagyon-nagyon finom lett.Íme a recept:<br />1,3kg eper felkockázva és némi birsalma sűrítmány tavalyról, de helyette jó 2 reszelt alma a pektintartalom miatt, ez is sűrít, feltettem főni, majd mikor levet engedett egy kicsit botmixerrel pépesített, de csak annyira, hogy maradjanak benne eper darabok. Adtam hozzá 1 kanál, ismétlem egy evőkanál bio nádcukrot, de szerintem ez se kellett volna. Felforraltam az egészet, a legvégén tettem bele egy púpos kávéskanál útifű maghéjat ez is zselésít és forrón belemertem az üvegekbe, lezártam fejre fordítottam kb öt percre és ment a dunsztba. Az üvegeket előtte alaposan elmostam, majd fazékban ki is főztem őket és végül üvegenként egy kiskanál ezüst kolloiddal is kezeltem az üvegeket.<br />útimagfű héjat bioboltban vettem, 10 dekás kiszerelésben kapható és 1200Ft kb az ára. Elég drága,de nekem megérte és sok lekvárt fogok belőle főzni tartósítószer nélkül.<br />Hát ennyi a történet, ha kedvet kaptál hozzá, akkor sok sikert!!!margomhttps://www.blogger.com/profile/13876674143136546483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3116648502376784326.post-16657093975279514652011-05-31T14:42:02.744+02:002011-05-31T14:42:02.744+02:00Én is éppen erre készülök. Ma vettem egy próbányi ...Én is éppen erre készülök. Ma vettem egy próbányi epret, mert cukor és mesterséges zselésítő nélkül szeretném eltenni. Ha sikerült megírom a receptet.margomhttps://www.blogger.com/profile/13876674143136546483noreply@blogger.com