Mi ketten egyek!

Rendszeres olvasók

2013. május 26., vasárnap

13 Szépség RR (11)

Ma elkészültem a 13 szépség rr 11. csajszijával, amit Tündének készítettem. Nagyon gyorsan elkészültem vele, majdhogynem a mai F1 alatt. Ma sikerült egy igen érdekes felfedezést tennem. A narancssárga fonál 6 szálából az egyik sokkal vékonyabb, mint a másik 5. Ez úgy derült ki, hogy amikor a vékony szállal hímeztem, akkor szinte átlátszott az anyagon. Én meg csak pillogtam ki a fejemből. Aztán amikor a következő adagban is észrevettem már tapintással a vékonyabb szálat tudtam, hogy ez az egész motringban így lesz. Mivel az a vékony rész nagyon csúnya volt, ezért azt visszabontottam, és a normál szállal hímeztem ki a csajszikat.
Íme a kép:

 
Cinella

2013. május 6., hétfő

Kávés SAL

Elkészültem a kávés kendőm 9. csészéjével. Egészen gyorsan haladok a projekttel, és nagyon élvezem a hímzést. Most is csináltam kontúr előtt és után képet. Talán a mostaninál látszik a legjobban, hogy mennyit is számítanak azok a fránya vonalak. Amúgy ezt a fajta kávét, mármint az amerikait nem ismerem, nem tudom, hogy van-e valami különlegessége. 

Szépen alakul a kendőm, már csak 3 csészényi finomság hiányzik róla. Szeretném még a nyáron befejezni az egészet, és aztán valami szép keretet hozzá, és mehet is fel az ebédlő falára.
 
Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Szívesen látott kíváncsiskodóim száma: